Effektiva och verkställande istället för utredande och byråkratiska

CCS Management AB erbjuder kvalificerade konsulttjänster, både operativa och rådgivande, inom verksamhetsutveckling och IS/IT Management.

Vår starka sida är att snabbt förstå och omvandla våra uppdragsgivares strategiska beslut och underlag till operativ handling. Därför erbjuder vi kompetenta och leveransorienterade konsulter med lång erfarenhet och stor initiativförmåga.

Vi startade företaget 1991 med en gemensam insikt om att det behövs alternativ till de stora managementkonsult-bolagen. Ett mindre och mer personligt konsultföretag som kan erbjuda resurs- och kostnadseffektiva lösningar som möter uppdragsgivarnas verkliga behov.

CCS Management AB drivs av en grupp starka individer med lång erfarenhet av att leda och driva både verksamhets- och IT-relaterade projekt. Konsulterna på CCS arbetar alltid diskret och under vår uppdragsgivares namn och varumärke.

Eftersom vi anser att alla företag är olika och har olika förutsättningar utgår allt vi gör och tillför utifrån den verklighet våra uppdragsgivare befinner sig i. Lyhördhet och förmåga till helhetssyn är våra viktigaste ledord. Sedan starten har vi haft förmånen att driva förändringsprojekt, ofta med stort IT-inslag, hos flera av Sveriges ledande företag.